24/4 2019

Utlysning: Möten med naturen

Behovet av ett starkt och brett miljöengagemang har aldrig varit större. Nu öppnar vi upp ansökningsperioden för utlysningen Möten med naturen.Inom ramen för denna utlysning kan ideella föreningar och allmännyttiga stiftelser i Sverige söka upp till 200 000 kronor för att genomföra lokala projekt som genom möten med naturen utvecklar kunskap och en positiv känsla för naturen.

Vi är övertygade om att det finns massor av fantastiska idéer som på ett roligt, engagerande och praktiskt sätt kan skapa ett intresse för naturen och samtidigt koppla samman de stora natur- och miljöfrågorna med det lokala perspektivet och konsekvenserna på närmiljön. Har ni en sådan idé? Uppfyller ni våra kriterier? Då är ni varmt välkomna med er ansökan! Sista ansökningsdag är den 11 juni.

Läs mer och ansök här.