19/3 2021

180 miljoner kronor till Svenska Postkodstiftelsen

Svenska Postkodstiftelsen tilldelades idag 180 miljoner kronor från Svenska Postkodskotteriet, vars totala överskott för 2020 var över en miljard kronor. Vi är otroligt glada att kunna fortsätta, och fördjupa arbetet, med våra fantastiska organisationer.

Fredagen den 19 mars anordnade Svenska Postkodlotteriet sin årliga förmånstagarfest och delade ut hela 2020-års lotteriöverskott till sina 58 förmånstagare. På grund av de rådande pandemirestriktionerna blev utdelningen av lite annan karaktär än vanligt, men glädjen hos förmånstagarna gick ändå inte att ta miste på.

Som förmånstagare ser Postkodstiftelsen fram emot att bidra till lotteriets vision om ett starkt civilsamhälle vidare och sprida utdelningen till fantastiska projekt och organisationer under året.

Vi ser fram emot 2021!