Hemsidan använder cookies. Läs om vår integritetspolicy och hur vi använder cookies här.

Skicka in ansökan

Innan ni skickar in ansökan kan ni förbereda er genom att läsa igenom vilka frågor som ställs i formuläret. Frågorna till ansökningsformuläret för satsningen ”Kreativitet, fantasi och föreställningsförmåga hittar ni här. I ansökningsformuläret är det inte möjligt att spara under tiden som ni fyller i er ansökan. Det kan därför vara klokt att förbereda ansökan i ett separat dokument och sedan klistra in svaren i formuläret när ni känner er redo. Vänligen observera att alla ansökningar måste komma in via formuläret – ni kan alltså inte maila er ansökan till oss.

Ansökningsformuläret hittar ni nedan (den gröna knappen). Sista dag för att skicka in en ansökan inom utlysningen är onsdagen den 12 april. Efter det kan ni eventuellt bli kontaktade för att förtydliga och/eller komplettera med ytterligare information om det behövs.

Vår förhoppning är att kunna återkomma med ett första besked fyra till sex veckor efter ansökningstiden har gått ut. Om ni går vidare i bedömningsprocessen består de efterföljande stegen av att skicka in formella handlingar kring er organisation och en fullständig ansökan med en utförlig projektplan, budget och tidsplan. Det slutgiltiga beslutet om stöd är baserat på er fullständiga ansökan. Mer information om vår generella ansökningsprocess hittar ni här.  

Vid frågor, tveka inte att kontakta oss på info@postkodstiftelsen.se.

Ansökan är stängd. Vi återkommer med ett första besked inom sex veckor.