13/2 2018

Postkodstiftelsen stöttar #ingenlitenlort

Vad betyder det att ta ställning? Hur kan man påverka sin omgivning? Hur kan man göra sin röst hörd? Varför är det viktigt med ett demokratiskt samhälle? Det är några av frågorna som kommer att tas upp i vandringsutställningen #ingenlitenlort

– Astrid Lindgren har påverkat det svenska samhället genom sin röst och sitt författarskap och det som fick hennes hjärta att klappa hårdast var barns rättigheter. Vi är stolta över att stötta detta projekt, som med utgångspunkt i Astrid Lindgrens samhällsengagemang, inspirerar barn och unga till att själva göra sina röster hörda och uppmuntra dem att delta i samhällsdialogen för att kunna påverka samhället, säger Marie Dahllöf, generalsekreterare för Svenska Postkodstiftelsen.

Läs mer om projektet här.