16/11 2023

Postkodstiftelsen på MR-dagarna

Den 23-25 november äger Nordens största forum för mänskliga rättigheter rum på Helsingborgs arena. Årets tema är Rätten till utbildning och arbete. Vi, på Postkodstiftelsen är på plats och anordnar två programpunkter.

  • Tillsammans för flickors utbildning

Ett panelsamtal med efterföljande mingel, tillsammans med Postkodlotteriet, kring samverkan som modell i civilsamhället. Vi har bjudit in några av de organisationer som ingår i satsningen Flickors utbildning- Erikshjälpen, Rädda Barnen, Svenska Afghanistankommittén, och The Hunger Project Sverige för att berätta om utmaningar, bästa praxis och erfarenheter från samarbetet hittills. Missa inte det!


  • Hur kan man öka chansen för att få sin projektansökan beviljad?

En workshop kring ”Hur kan man öka chansen för att få sin projektansökan beviljad”? Du och din organisation kan närvara för att lära dig mer om hur du kan vässa din projektidé enligt Postkodstiftelsens kriterier.